Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

24310 20051

Αναζήτηση

Κατηγορία
Κατασκευαστές
Ταχύτητες
Μοντέλο
Τιμή
€ € 

Προτεινόμενο

Το Κατάστημα μας

1987

Ο Νικόλαος Πλακώνας, υλοποιώντας το όνειρό του, ιδρύει το πρώτο κατάστημα στην οδό Αθανασίου Διάκου το οποίο αρχικά λειτουργούσε μόνο ως συνεργείο επισκευής ποδηλάτων και μοτοσυκλετών ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα ανέπτυξε δραστηριότητα και στον χώρο των πωλήσεων του ίδιου κλάδου.

 

 

1992

Σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Μελίσση δημιουργούν την εταιρία Ν. Πλακώνας – Κ. Μελίσσης ΟΒΕΕ (Τροχοκίνηση) με έδρα το κατάστημα στην οδό Κολοκοτρώνη και δυναμικό του καταστήματος επτά άτομα προσωπικό, αυξάνοντας προοδευτικά τον κύκλο εργασιών και στον τομέα των πωλήσεων και στον τομέα των επισκευών. Τον ίδιο χρόνο εισάγουν από την Ιαπωνία το πρώτο containerμε μεταχειρισμένα μοτοποδήλατα και μοτοσυκλέτες.

 

 

1993

Αναλαμβάνουν κατ΄ αποκλειστικότητα την εμπορία και διάθεση των μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών KYMCO για τον νομό Τρικάλων.

 

 

1994

Αναλαμβάνουν την αντιπροσωπεία των SCOOTER BENELLI και των «παπιών» MONDENAS κατ΄ αποκλειστικότητα στον νομό Τρικάλων.

 

 

1995

Αναλαμβάνουν την αντιπροσωπεία της HONDA κατ΄ αποκλειστικότητα στον νομό Τρικάλων.

 

 

1997

Αναλαμβάνουν την αντιπροσωπεία των ποδηλάτων IDEAL κατ΄ αποκλειστικότητα στον νομό Τρικάλων. Τα ποδήλατα IDEAL διατίθενται σήμερα σε 20 χώρες της Ευρωπαϊκής αγοράς.

 

 

2000

Η διαρκής αύξηση των πωλήσεων και η διεύρυνση του κύκλου εργασιών του συνεργείου οδήγησε στην ανάγκη επέκτασης της επιχείρησης. Δημιουργήθηκε για το λόγο αυτό ένα νέο κατάστημα ιδιόκτητο στην οδό Αβέρωφ και Γ. Ολυμπίου γωνία.

 

 

2002

Ιδρύεται νέο υποκατάστημα στην οδό Βενιζέλου στο οποίο στεγάζεται το συνεργείο και αποκλειστικά η έκθεση μοτοσυκλετών μάρκας HONDA. Την ίδια χρονιά αναλαμβάνουν τη διάθεση των SCOOTER SYM.

 

 

2003

Αναλαμβάνουν την αντιπροσωπεία της SCOOTER APRILIA κατ΄ αποκλειστικότητα στον νομό Τρικάλων.

 

 

2004

Αναλαμβάνουν την αντιπροσωπεία των Ιταλικών PIAGGIO, GILERA, VESPA κατ΄ αποκλειστικότητα στον νομό Τρικάλων.

 

 

2006

Ιδρύεται δεύτερο υποκατάστημα στον Νομό Καρδίτσας στην οδό Τρικάλων, στο οποίο στεγάζεται το συνεργείο και αποκλειστικά η έκθεση μοτοσυκλετών μάρκας HONDA.

 

 

2008

Αναλαμβάνουν την αντιπροσωπεία των Ιταλικών PIAGGIO, GILERA, VESPA κατ΄ αποκλειστικότητα και στον νομό Καρδίτσας.

 

 

2010

Αναλαμβάνουν την αντιπροσωπεία των Ιταλικών MOTOGOZZI κατ΄ αποκλειστικότητα στον νομό Τρικάλων και Καρδίτσας.

 

 

2013

Η εταιρία Ν. Πλακώνας – Κ. Μελίσσης ΟΒΕΕ αποκόπτει τους δεσμούς της και στη συνέχεια ο Ν. Πλακώνας ιδρύει με τη σύμπραξη των υιών του νέο σύγχρονο κατάστημα στην οδό Καποδιστρίου 37. Σε έκταση 360 τ.μ. συστεγάζονται έκθεση μοτοσυκλετών και ποδηλάτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ και υπερσύγχρονο συνεργείο.

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του ανέλαβε την προώθηση των μοτοσυκλετών SYM, MONDENAS, DAYTONA και των ποδηλάτων IDEAL, SCOTT, ORIENT κ.α.

 

 

2014

Λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.plakonas.gr με δυνατότητα online παραγγελίας.

 

 

2015

Συμμετοχή του καταστήματος μας στο 2ο SYM ROAD TRIP (Κρήτη) με οδηγό τον Νικόλαο Πλακώνα και scooter SYM MAXSYM 600i ABS.

 

 

2016

Συμμετοχή του καταστήματος μας στο 3ο SYM ROAD TRIP (Adriatic) με οδηγό τον Νικόλαο Πλακώνα και scooter SYM MAXSYM 600i ABS.

 

Το κατάστημά μας εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία των Pedelec ποδηλάτων (με ηλεκτρική υποβοήθηση). Συγκεκριμένα αυτό επιτυγχάνεται με την δυνατότητα test ride του ποδηλάτου IDEAL ORAMA.