Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

24310 20051

Αναζήτηση

Κατηγορία
Κατασκευαστές
Ταχύτητες
Μοντέλο
Τιμή
€ € 

Προτεινόμενο

3o SYM ROAD TRIP – ADRIATIC 2016

 

3o SYM ROAD TRIP – ADRIATIC 2016

  • 7 χώρες
  • 3.000 km
  • 25 SYM scooters GTS, CITYCOM, MAXSYM

Για 3η συνεχή χρονιά η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. διοργανώνει ένα 9ήμερο testeventγια τους αναβάτες και τα scooterτης. Εικοσιπέντε (25) SYMscooters, από μέλη του δικτύου της SYMστην Ελλάδα, θα ξεκινήσουν από τα Μετέωρα και μέσω Ηγουμενίτσας θα περάσουν απέναντι στην Ανκόνα της Ιταλίας κάνοντας το γύρο της Αδριατικής.

Μία διαδρομή 3.000 χιλιομέτρων, χαράχθηκε μέσα από Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο και Αλβανία, δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του δικτύου να αποκτήσουν μεγαλύτερες οδηγικές εμπειρίες με τα scootersτης SYMκαι να συσφίξουν τις μεταξύ τους σχέσεις με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών και κατά συνέπεια την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση του κοινού για τις δυνατότητες των scootersτης SYM.

Το κατάστημά μας, Κέντρο Δικύκλου ΠΛΑΚΩΝΑΣ (Τρίκαλα) θα συμμετέχει στο 3οSYM ROAD TRIP - ADRIATIC 2016, με ένα SYM MAXSYM 600i ABS.

Ξεχωριστή στιγμή, είναι η παρακολούθηση από κοντά του αγώνα MOTOGPστην πίστα του MISANO την 3η ημέρα του ταξιδιού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του ταξιδιού, θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.roadtrip2016.sym.gr ενώ κατά τη διάρκειά του, θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Το SYM ROAD TRIP - ADRIATIC 2016, είναι το 3ο ταξίδι που οργανώνει η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Δείτε πληροφορίες από τα προηγούμενα roadtrips της SYM στο www.roadtrip.sym.gr